Hallo hallo

Hvor har jeg vært? det lurer jeg også på, haha. Neida, har bare vært utrolig opptatt den siste uken, så har helt glemt bloggen og alt det der med at jeg skulle være flink...

Jeg var en liten tur ute i går for å se om jeg fant et par småting som jeg trengte og kom over disse kjempefine lysene til å henge opp. De er bare så søte og føler de passer perfekt inn på rommet mitt. Husker ikke helt hvor jeg kjøpte de, fordi jeg var innom så mange butikker. Hvis du er på jakt etter slike lys for man hvertfall tak i de på de aller fleste butikker som selger elektronikk og julepynt. Jeg syns egentlig ikke at lysene er så "julete", så jeg skal la de henge det for alltid, haha


Er de ikke fine?

I skrivende stund sitter jeg med en kopp te, har tent noen deilige duftlys og prøver å slappe litt av. Den siste uken for min del har bestått av jobb, halloweenfeiringer og mer jobb. Er helt greit å jobbe, men er også deilig når jeg kan slappe av hjemme, dra på trening, pluss få tid til meg selv.Ha en fortsatt strålende kveld! 

Har du "fairylights" på rommet ditt? tycks?

- Rbecca


Rebecca Gross
Jente, 19, Nesodden

På denne bloggen kan du lese om meg og mitt liv, mote, fotografi, eventyr og mye mer


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014Kategorier


· Everyday · Foto · J´adoreSøk i bloggen
Favoritter


· Kenza · Pia BjørnsenDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits