Hallo

Nå begynner det virkelig å nærme seg kaldere tider, og en av de fine tingene med det er høsten. Jeg elsker hvordan trærne mister blader i fine farger, og at man kan ha på seg store deilige gensere og skjerf. En annen ting jeg elsker er gode dufter, parfymer. Jeg har en del forskjellige, men ender alltid opp med å bruke de samme uansett hvilken årstid det er. Derfor har jeg funnet fram tre av mine favoritter som jeg tenkte å dele med dere. 

1. More by Demi Moore 2. Daisy by Marc Jacobs 3. Viva la Juicy by Juicy Couture

More by Demi Moore:
- Dette er en litt tyngre duft en de to andre. Den er god, men passer best utover høsten og vinteren. Duften blir beskrevet som en duft av hvite blomster, noe som jeg er enig i. Duften er frisk, men tyngre en Daisy. Jeg pleier ikke å bruke denne parfymen like ofte som jeg bruker de andre, men om jeg skal noe spesielt, liker jeg å bruke denne, nettopp fordi jeg ikke bruker den så ofte. 

Daisy by Marc Jacobs:
- Dette er en veldig god parfyme med en lett duft av blomster. Den er ikke for sterk, heller mer frisk. Jeg vil si at den passer veldig godt til sommeren, nettopp fordi den dufter av blomster. Samtidig er det ikke noe galt i bruke den utover høsten, fordi den minner om sommer, som er min favorittårstid. Siden duften er såppas lett, for man en frisk følelse med en gang man sprayer den på. Flasken og innpakkningen er jo også helt nydelig.  Viva La Juicy by Juicy Couture:
- Dette er en av de parfymene som jeg bruker aller mest. Jeg har allerede brukt opp en flaske siden påske, så denne har vært flittig brukt dag etter dag. Denne parfymen har en fantastisk god lukt som jeg føler passer til alt. Den er ikke for sterk, men heller ikke for sommerlig og lett. Juicy Couture er jo kjent for å lage gode parfymer, og dette er en av de beste. Anbelfales hvis du trenger en ny parfyme som kan brukes i alle anledninger. 

 

Hvilke/n er din favorittparfyme? Har du prøvd noen av de over? tycks?

- Rebecca


Rebecca Gross
Jente, 19, Nesodden

På denne bloggen kan du lese om meg og mitt liv, mote, fotografi, eventyr og mye mer


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2014Kategorier


· Everyday · Foto · J´adoreSøk i bloggen
Favoritter


· Kenza · Pia BjørnsenDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits